vrijdag 26 april 2013

Totaal gelopen uren.

Hallo!

Net snel even gekeken en ik heb in totaal: 555 uur gemaakt!
Deze stage ben ik geen één keer ziek geweest en de enige dagen die ik niet ben geweest zijn dagen om naar school te gaan. Één maal ben ik niet naar stage geweest, maar dit was om te compenseren omdat ik een aantal weken eerder op een zondag gewerkt had. Hier ben ik super blij mee omdat ik vorig jaar tijdens mijn stage eigenlijk best veel ziek werd, plus er was een sterf geval in de familie waardoor ik eigenlijk niet aan mijn totaal uren kwam.


zondag 21 april 2013

de andere weken

Hallo!

De afgelopen paar weken is het bloggen mij volledig ontgaan. Maar, in deze weken heb ik niet stil gezeten.

In deze weken heb ik video's bewerkt, zodat ze voor paradigma konden worden afgespeeld.

Naam bordjes gemaakt voor gast sprekers, en ook een kleine route beschrijving ( helaas niet zo grafisch dus niet blog waardig)

In de bieb geweest om mee te helpen op en af bouwen voor een paradigma evenement.

ontwerp gemaakt voor papierenvliegtuigjes. Er zijn in totaal drie verschillende ontwerpen, één met postzegels (rood, groen en blauw) één met paspoorten ook in 3 verschillende kleuren en het zelfde met land kaarten. Een voorbeeld:


















Ook ben ik opzoek geweest naar cadeautjes voor de sprekers bij het paradigma. Hiervoor moest ik naar een design winkel met een boel schattige maar eigenlijk ook nutteloze voorwerpen.

















Van meerdere producten een foto gemaakt en deze toen aan mijn stagebegeleider laten zien. Uit eindelijk koos hij voor iets wat ik niet had gefotografeerd.

Voor het programma: Mobal globility heb ik tekeningen gemaakt van de characters die moesten mee doen aan de game, en heb ik plaatjes gezocht.












De azielzoeker











De student. De studente moest vrouwelijk zijn, en uit Nigeria komen.









En de toerist. Voor dit personage hoefde ik maar weinig expressies te tekenen omdat hij altijd happy is.

Als ik eerlijk ben vond ik het programma van Globalmobility die avond erg chaotisch verlopen, en vond het jammer dat ze het programma, en mijn werk niet serieuzer hebben kunnen tonen.


maandag 25 maart 2013

Hallo!

Ik ben deze week bezig geweest met het ontwerpen van het Science Lab Eindhoven en heb wat illustraties gemaakt voor een aantal posters die zouden worden opgehangen op een robot beurs voor kinderen

De schetsen voor Science Lab Eindhoven.

Eind resultaat

Robot één. 

Robot twee. Met robot twee ben ik het minst tevreden en heb deze ook niet mee op gestuurd en voor haar een plaats vervanger gemaakt die beter past.

Robot drie. Plaats vervanger van robot twee.

Robot vier. Heeft ook wel iets weg van een alien

Robot vijf.









donderdag 14 maart 2013

Folders

Hallo!

Ik heb de vorige week veel folders met Henno uitgedeeld. Gelukkig was het in die week goed weer.
Deze week heb ik eindelijk weer verder gewerkt aan de karakter bladen.






















Lumberjack Henno! Straks gevolgd door Piraat René, Magical snol Jolita enz.

donderdag 28 februari 2013

Enzo




















































Stage deze week was awesome. Ik heb een strip mogen maken!

donderdag 21 februari 2013

woensdag 20 februari 2013

Week drie en vier

Hallo allemaal,

De afgelopen paar weken waren eigenlijk best druk gezien het project Paradigma op de proppen kwam.














Deze flyer heb ik ontworpen voor Paradigma. Voor mij is het eigenlijk aardig nieuw om een flyer te ontwerpen, omdat ik voornamelijk doe illustreren. Het was leerzaam voor me.







kaartjes die ik ter verduidelijking voor het de projecten gemaakt heb. Dit was ook best leerzaam voor me omdat ik zelden tot nooit in Indesign werk.














Het nieuwe tekenblad voor tover je toekomst ontworpen.




















Ook heb ik van het weekend getekend voor Tover je toekomst. Het was een nieuwe ervaring voor mij, gezien we met kinderen moesten werken. Wat ik jammer vind is dat er te veel jonge kinderen waren die het concept niet echt begrepen van 100 jaar in de toekomst. Maar ik vind ook niet dat je dat kan vragen aan kinderen van drie. Er waren toch een paar kinderen die het gelukkig wel begrepen en hier uit kwamen leuke resultaten. Op dit plaatje staat mijn lievelingstekening. Dit meisje had een boel hele leuke ideeën en was ook heel enthousiast.

maandag 11 februari 2013

Het Madlab

Hallo allemaal,

Mijn tweede week stage is nu net voorbij en het bevalt me hier nog steeds erg goed.

In het begin van vorige week was het een beetje rustig. We hebben een E-mail gestuurd naar onze collega's om daar informatie te krijgen voor de karakter bladen, en hebben er al een paar gemaakt.





































Hier zijn twee voorbeelden die we gemaakt hebben. Het fijne aan stage lopen met klasgenoten, is dat je samen kan werken en dus samen kan werken zodat je een beter product krijgt.

Verder was het begin vorige week erg rustig, en heb ik op andere manieren proberen om mijn steentje bij te dragen. Zo heb ik de telefoon op genomen en berichten genoteerd voor René, mee geholpen met het afwassen enz.

Op het einde van de week werd het echter wat drukker door het project: Paradigma.
Hiervoor heb ik schetsen gemaakt voor een flyer:


















Paradigima gaat over dat meerdere mensen samen komen om een idee te bedenken. Het moest zo abstract mogelijk worden en we zijn dus voor het 2e ontwerp gegaan, minus de hersens.













Dit is dus het achtergrond geworden voor het eerste flyer ontwerp.














Hier is het huidige ontwerp voor het logo. Maar Henno is nog bezig met het logo.

dinsdag 29 januari 2013

Plaatjes

De eerste schets voor het karakterblad. Het logo staat er nog niet lekker in en de inventaris is te gelimiteerd.
Inventaris hier wat groter gemaakt en het logo op een betere plek neer gezet.
De overige tekeningen/schetsen bestaan uit het oefenen van comic sound effect letters en het bestuderen van trading cards, om zo op een origineel idee uit te komen. Niet erg blog waardig dus.


-Jolita

maandag 28 januari 2013

Eerste dag stage.



Hallo allemaal,



Op het moment loop ik stage bij het Madlab in Eindhoven. Het wordt een periode van 13 weken en begint 28 januari ( vandaag )  en eindigt in April.

Mijn eerste dag stage bevalt me goed en ik ben nu bezig met het maken van nieuwe karakter bladen voor de werknemers en andere stagiaires hier. Erg leuk en ook lekker vrij. Op het moment zit ik nog in de schets fase, maar ik zal op het einde van de week proberen meer te laten zien.



Jolita Gruiters