donderdag 28 februari 2013

Enzo




















































Stage deze week was awesome. Ik heb een strip mogen maken!

donderdag 21 februari 2013

woensdag 20 februari 2013

Week drie en vier

Hallo allemaal,

De afgelopen paar weken waren eigenlijk best druk gezien het project Paradigma op de proppen kwam.














Deze flyer heb ik ontworpen voor Paradigma. Voor mij is het eigenlijk aardig nieuw om een flyer te ontwerpen, omdat ik voornamelijk doe illustreren. Het was leerzaam voor me.







kaartjes die ik ter verduidelijking voor het de projecten gemaakt heb. Dit was ook best leerzaam voor me omdat ik zelden tot nooit in Indesign werk.














Het nieuwe tekenblad voor tover je toekomst ontworpen.




















Ook heb ik van het weekend getekend voor Tover je toekomst. Het was een nieuwe ervaring voor mij, gezien we met kinderen moesten werken. Wat ik jammer vind is dat er te veel jonge kinderen waren die het concept niet echt begrepen van 100 jaar in de toekomst. Maar ik vind ook niet dat je dat kan vragen aan kinderen van drie. Er waren toch een paar kinderen die het gelukkig wel begrepen en hier uit kwamen leuke resultaten. Op dit plaatje staat mijn lievelingstekening. Dit meisje had een boel hele leuke ideeën en was ook heel enthousiast.

maandag 11 februari 2013

Het Madlab

Hallo allemaal,

Mijn tweede week stage is nu net voorbij en het bevalt me hier nog steeds erg goed.

In het begin van vorige week was het een beetje rustig. We hebben een E-mail gestuurd naar onze collega's om daar informatie te krijgen voor de karakter bladen, en hebben er al een paar gemaakt.





































Hier zijn twee voorbeelden die we gemaakt hebben. Het fijne aan stage lopen met klasgenoten, is dat je samen kan werken en dus samen kan werken zodat je een beter product krijgt.

Verder was het begin vorige week erg rustig, en heb ik op andere manieren proberen om mijn steentje bij te dragen. Zo heb ik de telefoon op genomen en berichten genoteerd voor René, mee geholpen met het afwassen enz.

Op het einde van de week werd het echter wat drukker door het project: Paradigma.
Hiervoor heb ik schetsen gemaakt voor een flyer:


















Paradigima gaat over dat meerdere mensen samen komen om een idee te bedenken. Het moest zo abstract mogelijk worden en we zijn dus voor het 2e ontwerp gegaan, minus de hersens.













Dit is dus het achtergrond geworden voor het eerste flyer ontwerp.














Hier is het huidige ontwerp voor het logo. Maar Henno is nog bezig met het logo.